Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

 

REGULI SI CONDITII

 
Inscrierea firmei in cadrul AfaceriLemn.ro:

Transmiterea cererii de inscriere, completata de fiecare societate in parte se face on - line, cu toate datele specificate in formularul de inscriere.
Inscrierea mentiunilor este importanta, societatea fiind listat doar la categoriile selectate.

 
Tarife:

Abonamentul se face pe o perioada de 12 luni cu incepere de la data cererii de inscirere si este in valoare de  20 / luna - fara TVA - platibili in lei la cursul din ziua platii si se plateste trimestrial sau anual (conform optiunii din cererea de inscriere) la inceputul fiecarei luni a trimestrului, si in care sunt incluse urmatoarele:

 • realizarea paginii web a firmei dvs in format A4 incluzand textul de prezentare al firmei, a produselor, precum si cateva fotografii

 • acestea se vor transmite prin e-mail: suport@afacerilemn.ro. Modele pagini web

 • prezentarea firmei si produselor dvs. 24 h / zi

 • procesarea textului si a fotografiilor, precum si traducerea paginii web in limba engleza

 • gazduirea si intretinerea paginii web, precum si alocarea unui spatiu pe server; adresa web a paginii dvs. web va fi: www.romcibex.com/Denumire_firma.htm

 • publicarea in rubrica Oportunitati de afaceri a propriilor dvs. anunturi de vanzare, cumparare si de colaborare (administratorii portalului isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor cu caracter obscen, imoral, ilegal sau pentru produse/servicii care nu au legatura directa cu industria lemnului, indiferent daca aceste anunturi sunt listate de catre abonatii portalului sau gratuit de catre alti vizitatori ai site-ului).


Accesul la ofertele listate se face in baza unui nume de utilizator si a unei parole de identificare ca membru, in posesia carora veti intra dupa confirmarea platii abonamentului. Confirmarea platii se face fie prin transmiterea unei copii a OP pe fax catre Romcibex Srl sau prin incasarea efectiva in contul Romcibex Srl a sumei facturate
 

Sc Romcibex Srl nu garanteaza listarea unui numar minim de oferte ci numai afisarea lor in masura in care acestea sunt receptionate in cadrul portalului de afaceri. Vor fi listate numai ofertele care sunt in legatura cu industria lemnului.

 
Transmiterea documentului de plata:

Dupa primirea Cererii de inscriere, va vom transmite prin fax factura proforma aferenta si care, imediat dupa plata, va fi inlocuita de factura fiscala transmisa prin posta la adresa postala din formularul de inscriere.

Dupa plata facturii proforme, se trece, in maximum 48h, la inregistrarea firmei la rubricile solicitate si la accesul pe baza username-ului si a parolei la ofertele listate in site.

 
Plata:

Plata abonamentului aferent facturii proforme transmise prin fax/email catre dvs. se face in contul
Sc Romcibex Srl

Cont IBAN: RO 78 BTRL 0440 1202 8205 20XX
Banca : Transilvania - Sucursala Obor, Agentia Lacul Tei, Bucuresti.
Numar platiror TVA : RO 4019740
Nr inregistrare la registrul comertului : J/40/11083/1993

 
Accesul la cererile si ofertele publicate pe site:

Accesul la cererile si ofertele listate pe site se face in baza unui username si a unei parole de identificare ca membru si in posesia carora veti intra dupa confirmarea platii abonamentului.

 
 
Ce imi trebuie pentru pagina de prezentare?

Toti membrii portalului de afaceri AfaceriLemn.ro beneficiaza gratuit de realizarea a doua pagini de prezentare a firmei (una in limba romana si una in limba engleza). Toate paginile web vor fi inregistrate in principalele motoare de cautare. Vezi modele pagini web
Pentru realizarea paginilor de prezentare trebuie sa:

 • alegeti din cadrul modelelor prezentate la capitolul modele pagini formatul dorit (alegerea se face de regula odata cu transmiterea inscrierii in cadrul portalului)

 • ne trimiteti prin email, in limba romana, textul de prezentare a firmei, text ce va apare in cadrul paginilor mentionate, precum si fotografiile pe care le considerati necesare (in functie de numarul de fotografii alocat fiecarui model in parte).

Cine se poate inscrie in cadrul acestui portal de afaceri?
 

Plata abonamentului ofera acces la portalul de afaceri internet denumit www.afacerilemn.ro / www.woodbusinessportal.com in scopul promovarii firmei si a produselor Clientului pe piata interna si externa. Aceasta se va realiza prin listarea firmei la rubricile solicitate in cererea de inscriere transmisa on-line precum si accesul la ofertele listate pe site pe baza username-ului si a parolei transmise de catre client. Acest portal de afaceri nu are limitari in ce priveste accesul la informatii al membrilor inscrisi. Totusi, pentru a mentine un nivel calitativ ridicat al informatiilor comerciale, ne rezervam dreptul de a refuza accesul si eventual de a retrage statutul de membru pentru cei care au fost identificati ca transmitand in mod repetat si/sau voit informatii comerciale eronate sau referitor la care s-au facut relamatii pertinente sau pentru cei care vor instraina username-ul si parola de acces unui tert care nu are statutul de membru.
Fata de cei care vor instraina username-ul si parola catre terti care nu au statutul de membru, Sc Romcibex Srl va lua toate masurile legale de a-si recupera pierderile provocate pentru accesul neautorizat, atat fata de clientul care le-a instrainat, cat si fata de cel care a beneficiat in mod fraudulos de acestea.

Pot publica gratuit cereri si oferte pe www.afacerilemn.ro / www.woodbusinessportal.com si cei care nu sunt membrii dar accesul la ofertele acestora nu vor avea decat membrii site-ului (cei care detin o parola de acces print-run un abonament platit la www.afacerilemn.ro / www.woodbusinessportal.com). Intreaga responsabilitate asupra mesajelor publicate revine firmelor/persoanelor fizice care le-au publicat. SC Romcibex Srl nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit pentru informatiile sau continutul site-ului, veridicitatea ofertelor publicate, etc
 Sc Romcibex Srl va face plangere penala, fara exceptie, impotriva acelora care acceseaza sau incearca sa acceseze neautorizat bazele de date.

Mentionam ca in fata legii, atat fapta cat si tentativa se pedepsesc penal.

 
CONFIDENTIALITATE

Termenii folositi in cuprinsul prezentului document, vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Operator: reprezinta societatea SC ROMCIBEX SRL SRL cu sediul in Bucuresti, Str Arh. Ion Berindei, nr 6, bl 0D 18, ap 40, sector 2 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/11083/1993, Cod Unic de Inregistrare RO 4019740 sau succesorii in drepturi ai acestuia.
Site: reprezinta site-ul Internet apartinand SC ROMCIBEX SRL si aflat la adresele www.AfaceriLemn.ro; www.Romcibex.com; www.WoodBusinessPortal.com; www.WoodBusinessPortal.ro.

Prelucrarea Datelor cu caracter personal: reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Utilizator: reprezinta orice persoana fizica care acceseaza in orice mod Site-ul, in scopuri private sau profesionale, care beneficiaza de serviciile SC ROMCIBEX SRL, fara a avea in mod necesar calitatea de abonat.

 
1. REGULI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul prelucrarii Datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de catre SC Romcibex Srl sau de terte parti aflate sub autoritatea SC Romcibex Srl in scopul furnizarii si comercializarii serviciilor noastre, in scopul facturarii propriilor servicii, in scopuri statistice, promotionale, comerciale, al prevenirii sau identificarii fraudelor precum si in orice alte scopuri legitime, in conditiile legii.

Colectarea, inregistrarea, organizarea si stocarea Datelor cu caracter personal:
Romcibex va putea colecta Date cu caracter personal in urma accesarii Site-ului de catre Utilizatori.
Datele cu caracter personal vor fi inregistrate si organizate prin mijloacele si cu aplicatiile SC Romcibex Srl si vor fi stocate fie pe serverul pe care este gazduit Site-ul sau pe orice server apartinand SC Romcibex Srl sau furnizorilor de servicii ale acestuia precum si pe orice alt suport care permite realizarea acestui tip de operatiune.

Adaptarea sau modificarea Datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal pot fi adaptate sau modificate de SC Romcibex Srl sau de catre terti cu acordul SC Romcibex Srl, incluzand aici furnizorii sau prestatorii de servicii. Adaptarea sau modificarea va fi efectuata in vederea realizarii scopului cat si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra Datelor cu caracter personal.

Extragerea si consultarea Datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal vor putea fi extrase si consultate de SC Romcibex Srl sau de catre terti cu acordul SC Romcibex Srl, incluzand aici furnizorii sau prestatorii de servicii.

Alaturarea/combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea:
SC Romcibex Srl sau tertii, cu acordul SC Romcibex Srl, vor putea alatura sau combina, bloca, sterge sau distruge Datele cu caracter personal.

 
2. DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul va avea drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt urmatoarele:

 • dreptul la informare

 • dreptul la acces la date

 • dreptul de interventie

 • dreptul de opozitie

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

 • dreptul de a se adresa justitiei

 • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta catre SC Romcibex Srl sau transmisa prin fax.

Prezenta intelegere de utilizare a serviciului repreinta un contrac electronic convenit intre parti. Pentru a vedea forma completa a contractului, in forma scrisa va rugam click aici
 
3. MODIFICAREA REGULILOR DE CONFIDENTIALITATE

Regulile de confidentialitate pot fi modificate de SC Romcibex Srl, modificarile urmand a intra in vigoare la data prevazuta in cuprinsul acestora sau la data afitarii pe site, oricare dintre dati este ultima. Inscrierea dvs. pe site prezuma acceptul dvs in privinta utilizarii acestor date.
SC ROMCIBEX SRL este inscrisa in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal sub numarul 3263.


Nota speciala:

Urmatoarele tari sunt excluse din a avea dreptul la a devenii membrii ai afacerilemn.ro sau de a utiliza baza de date a portalului:
- Cameron
- Nigeria
Restrictia se aplica atat sediului cat si si filialelor sau reprezentantilor comerciali
Entitatile economice din aceste zone sunt recunoscute ca avand un potential mare de inselaciune si de a furniza informatii incorecte sau incomplete care pot induce in eroare utilizatorii de buna credinta
In situatia in care identificati actori economici cu un comportament incorect si care nu au putut fi identificatiprin filtrele obisnuite va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile corespunzatoare si a retrage dreptul de utililzare a portalului si a bazei de date
Orice entitate care va furniza informatii referitoare la faptul ca are sediul in Europa dar se dovedeste ca utilieaza resurse umane localizate in zonele excluse va fi interzisa la utilizarea portalului si a bazelor de date aferente. Retragerea dreptului are loc imediat de la identificare si nu da dreptul utilizatorului la recuperarea contravalorii abonamentului pe perioada ramasa.

 
 
Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.AfaceriLemn.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".

SC Romcibex Srl nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC Romcibex Srl nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site.

SC Romcibex Srl nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.Avand in vedere ca WoodBusinessPortal.com nu poate controla legalitatea produselor care fac obiectul anunturilor de pe site si ca nu este implicat in tranzactiile propriu zise intre vanzator si cumparator, membrii si utilizatorii portalului nostru elibereaza WoodBusinessPortal.com in totalitatea sa de orice responsabilitate, plangere de dauna de orice natura, direct sau indirect legata de aceste litigii comerciale.