ICFF si WantedDesign Manhattan impart casa in 2020

Afacerilemn.ro > Articole & Stiri
26 Septembrie 2020
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Articole & Stiri Articole & Stiri

CREDITE SUBVENTIONATE PENTRU SUSTINEREA SI DEZVOLTAREA IMM-urilorChina: reforma in 4.855 de ferme forestiereNoul placaj de la KronospanLa Comanesti se intinde cea mai mare fabrica de panel din intreaga lumeCea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii PaduriiInstitutul National de Cercetare-Dezvoltare in SilviculturaEgger a investit 6,5 milioane euro in noi tehnologii de productie la fabrica de la Radauti, SuceavaRepublica Moldova: Guvernul ia in calcul reluarea exportului de masa lemnoasaTargu-Muresul risca sa isi piarda traditia de prelucrare a lemnuluiDirectorul InstitutuluiPamirco si Salmir Impex vor furniza traverse din lemn catre CFRMinistrul Mediului ia in calcul interzicerea exportului de lemn in afara UEAfacerile din domeniul exploatarilor forestiere si prelucrarii lemnului vor atinge in 2019 cel mai ridicat nivel din istorieRepublica Moldova: salariile angajatilor din industria lemnului ar putea creste cu 15-16 la sutaSuceava: In primele 10 luni ale anului, Romsilva a vandut cele mai mari volume de lemn pentru focGrupul Holzindustrie Schweighofer va fi redenumit HS Timber GroupRomsilva a vandut populatiei lemn pentru foc la un pret mediu de 180 de lei pe mc, fara TVARomsilva a organizat seminarul cu temaPadurarii vor fi inarmati cu armament de serviciuPovestea unei masini din lemn construita de Peter Szabo, un tamplar din MuresTentaculele mafiei lemnului se intind pana in RusiaTrimisi in fata comisiei de etica dupa comunicarea cantitatii reale de lemn disparut din padurile RomanieiKronstadt R.A. implementeaza un proiect pentru punerea in valoare a padurilor urbane si periurbaneViorica Dancila vrea sa rezolve problema taierii ilegale a padurilor din taraGigantul de mobila Momax deschide la Oradea al 76-lea magazinProducatorii de mobila din Romania isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice incercare de defaimare a acestui sectorSuceava: controale la firmele din industria lemnuluiKronospan: investitie de cca. 8 milioane euro intr-o instalatie de procesare si prelucrare deseuri lemnoaseLemn de foc putin si scump in NeamtBrazilia: defrisari record in padurea amazonianaAdministratorii Parcului National Retezat au raspuns informatiilor lansate de jurnalistii Netflix

AFP avertizeaza asupra fenomenului de neoprit de taiere ilegala a padurilor din Romania

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: PSD a decis sa saboteze vechiul sistem SUMAL

Ungaria a lansat un program national de impadurire

40.000 de pomi de Craciun, din care 26.000 din specia brad si 14.000 din specia molid

UE, masuri impotriva defrisarilor ilegale

Prahova: 275 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 267.034 de lei

200 de absolventi ai facultatilor de silvicultura din Romania au sustinut concursul de angajare in cadrul Romsilva

Egger a infiintat o clasa de invatamant dual in parteneriat cu un liceu din orasul Suceava

Pretul lemnului de foc la Iasi

Echipa Netflix, agresata de taietorii de lemne din Romania in timp ce filma un documentar

Memoriu despre agresiunile asupra personalului silvic din cadrul Romsilva

Arad: ieftinire cu 17 la suta a lemnului de foc

Seful Garzii Forestiere Suceava, Mihai Gasparel, in centrul unui scandal in PNL

Padurile din Romania in atentia presei internationale

Noul sistem SUMAL

Romsilva a prezentat oferta de masa lemnoasa pentru productia 2020

Kelemen Hunor propune stoparea exportului de masa lemnoasa bruta pentru urmatorii 10 ani

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai multe taieri ilegale de paduri

Grupul italian Natuzzi, cel mai mare producator de mobil din Italia, vine la Baia Mare

Protocol de colaborare pentru promovarea Sistemului de Certificare Forestiera

Schweighofer a vandut actiunile detinute la Bioenergy Suceava SA

In Romania, se taie anual 38 de milioane de metri cubi de lemn

Protestul silvicultorilor: "Vrem sa muncim in siguranta"

Asistatii sociali au plantat zeci de hectare de padure

Miranda Kerr si-a lansat prima colectie de mobila

3 hectare de padure au ars

ICFF si WantedDesign Manhattan impart casa in 2020

Companii din silvicultura, in top 100 CCIR 2018

Garda Forestiera Brasov, perchezitionata

ICFF si WantedDesign Manhattan impart casa in 2020

ICFF si WantedDesign Manhattan impart casa in 2020

"Dupa 9 ani plini de succes in cladirea Terminal Stores suntem pregatiti sa incepem un nou capitol pentru WantedDesign Manhattan, aducandu-l la un nou nivel" au declarat Odile Hainaut and Claire Pijoulat. "Suntem nerabdatori sa folosim resursele ICFF sis a beneficiem, mutual, de promovarea multipla a evenimentului, pastrand in acelasi timp esenta WantedDesign Manhattan".

International Contemporary Furniture Fair (ICFF), cea mai mare platforma de promovare a designului mondial, se va desfasura in 2020 in perioada 17 - 20 mai. La evenimentul desfasurat in New York, la Jacob K. Javits Convention Center sunt asteptati peste 800 de expozanti.

"Colaborarea dintre ICFF si WantedDesign Manhattan doreste sa creeze un eveniment de neratat pentru arhitecti, designer interior, dezvoltatori si producatori" a declarat Phil Robinson, director ICFF. "Scopul nostru este sa dezvoltam cresterea si evolutia acestor doua evenimente in anii ce vor veni, raspunzand astfel nevoilor acestei industrii in continua schimbare" a continuat acesta.

Romania a participat pentru prima data la eveniment in anul 2018, “pionieri” fiind AXM Prod ’93 SRL, Bucin Mob SRL, Carel Woodworks SRL, Creative Concept SRL, Ecomatrix SRL, Global Art Production SRL, Quadra Invest SA, Maer Import Export SRL, Materia Studio SRL si Sculptura Secuiasca SRL care au expus pe o suprafata de circa de 300 m.p., mobilier de conceptie contemporana, precum si elemente de design interior si accesorii de mobilier, intre care si decoratiuni realizate din pietre semipretioase. Prezenta firmelor romanesti in cadrul evenimentului expozitional de la New York a fost organizata de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si a beneficiat de sprijinul Consulatului General al Romaniei si a BPCE New York.

In anul 2019, Romania a fost iar prezenta la eveniment prin Carel Woodworks, Creative Concept, Global Art Production, Graphtec Design, Maer Import Export, Materia Studio, Montana Campeni, Pure Home Collections, Simex si Sculptura Secuiasca. Standul tarii noastre a avut o suprafata de 297 mp, fiind vizitat in de peste 1500 de firme din domeniu din Austria, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Danemarca, Franta, India, Italia, Mexic, Polonia, Portugalia, Spania si Statele Unite ale Americii. Negocierile purtate de producatorii romani de mobila prezenti la International Contemporary Furniture Fair New York se vor concretiza in comenzi si contracte in valoare de cel putin 1,2 milioane euro in perioada urmatoare, potrivit estimarilor expozantilor.

In acest an, Global Art Production a primit un premiu pentru creativitatea amenajarii standului propriu.

Participarea romaneasca, pentru a doilea an succesiv, la International Contemporary Furniture Fair New York - ICFF, a fost organizata de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Bugetul alocat evenimentului, prin Programul de Promovare a Exporturilor, a fost in valoare de 1.527.887 lei, fara TVA.

Surse
hospitalitydesign.com
imm.gov.ro
imm.gov.ro
imm.gov.ro
22 octombrie 2019