Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Companii > > Hammersson International Comodities
04 Iulie 2020
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta

Hammersson International Comodities

Hammersson International Comodities
Adresa: PLOIESTI, Romania
Telefon: 004 0733.15.22.88
Fax: --------
Contact: DUTESCU BOGDAN (CEO)
Web: WWW.HAMMERSSON-INTERNATIONAL.COM
Profil :


 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
Romana, English
Produse : Lemn de foc
Hammersson International Comodities

Hammersson International este o companie care operează în domenii de activitate, cum ar fi schimburile internaționale de produse și de brokeraj.
Calitatea noastra principala este seriozitatea cu care am tratat parteneriate în cei 7 ani de existenta. Scopul nostru este de a găsi cea mai bună modalitate de a oferi soluția potrivită pentru clientii nostri.
Hammersson implică legături cu producătorii din întreaga lume și fabrici de diferite tipuri de mărfuri; având posibilități de a stabili conexiuni cu marile companii internaționale de transport maritim.
Compania noastra este conectata cu companii din țari, cum ar fi America, China, Germania, Marea Britanie.
Hammersson este înregistrată la Camera de Comerț și Industrie din România, și ne desfășurăm activitatea în mod legal înregistrată la Registrul Comerțului din județul Prahova.
Suntem membri de aur / premium de toate platformele de tranzacționare internaționale, care este unul dintre punctele noastre forte.
Echipa noastră este formată din agenți tineri, dedicati 24/7, deschisi la toate solicitările clienților și capabili de a satisface nevoile Dumneavoastra.
În plus, compania creează oportunități pentru produsul dvs., indiferent de tipul lui, de a fi vândut sau cumpărat, în funcție de opțiunea Dumneavoastră.
De asemenea, trebuie să adaug că, în cei 7 ani de experiență pe piața românească, am devenit lideri în tranzacționare și de brokeraj, cu capital romanesc.
Hammersson este în căutarea unor parteneriate pe termen lung, de încredere și de cooperare,cu compania Dumneavoastra.
Compania oferă răspunsul adecvat, soluția de care aveți nevoie pentru a cumpara sau vinde diverse produse. Ne străduim să îmbunătățim continuu acțiunile noastre, având grijă de nevoile clienților noștri.
Una dintre valorile pe care le pun în aplicare în acțiunile noastre este că noi oferim cea mai bună performanță și soluțiile ideale pentru afacerea ta.
Credința noastră este seriozitatea,care face dovada că și cerem la rândul nostrum seriozitate, pentru a evita apariția de neintelegeri sau alte probleme.
Ambiția noastră este de a deveni prima companie de tranzacționare și de brokeraj din societatea europeană. Avem standarde înalte de comerț modern și lucrăm numai cu parteneri de încredere.
În România, Hammersson este o companie cu mai puțin de 10 de angajați, și are principalele piețe de vânzare în America, China, Asia, Europa și Australia.
Suntem în așteptare pentru apelul dumneavoastră; orice client care vrea sa lucreze cu noi poate verifica credibilitatea noastră pe platform www.ec.europa.eu,platforma, deținută de Comunitatea Economică Europeană -VIES (TVA informații Exchange System).
Instrumentele de plată pe care le folosim sunt instrumente sigure și fiabile utilizate pe plan internațional, care oferă toata siguranta necesara partenerilor nostril de afaceri.
În caz de colaborare,încrederea este asigurată de BCL (Banca Comfort Letter), un document care consolidează credibilitatea noastră și credibilitatea partenerilor nostri.
Hammersson este deschis la orice oportunități sigure și bune care apar de la clienți și parteneri pentru a dezvolta pe termen lung și de afaceri profitabile.

Contact:
Telefon: +40244471510;+40244332960;+40244435430;+40244384922;+40244332925;
+40244332938;+40244243066;+40244364330;
Telefon Mobil: +40733152288;+40727711286;+40786358158
Fax : +40244384998
Web: www.hammersson-international.com
E-mail: hammersson.sales@gmail.com ; sales@hammersson-international.com ;
Skype: hammersson.dragos;hammersson.marius;hammersson.cristina;hammersson.doru;
hammerssonalex
Adresa: Romania, Prahova,Ploiesti,strada Marasesti,nr 286,bloc 163C,ap. 5,
etaj 1,cod postal 100256
Hammersson International Comodities
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul

contact Hammersson International Comodities contact Hammersson International Comodities