Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
AfaceriLemn.ro - este o bursa online pentru industria lemnului pentru achizitii si vanzari fiind una dintre cele mai putenice burse la nivel european cu mii de cereri si oferte pentru: cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, busteni, parchet, podele, case din lemn, jucarii lemn, paleti, europaleti, lemn de foc, pelete, brichete etc.
PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
acces la peste 70.000 de cereri si oferte
acces la peste 198.000 de companii din industrie
catalog de produse online
site web gratuit!
BONUS: TABLETA PC de 7" sau SMARTPHONE de 4" sau 5"
bonusuri de fidelitate: acces si bannere gratuite
12 Noiembrie 2019
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta
Tip Tara Titlu Data
C Ro

Cumpar bustean tei

12-Nov
V Ro

Vand bustean molid

12-Nov
V Ro

Vanzare frize stejar

12-Nov
V Ro

Vindem paleti

12-Nov
V Ro

Lemn de foc paletizat

12-Nov
C Se

Cumparam lemn

12-Nov
V De

Vindem brichete

12-Nov
Col Ro

Uscare material lemnos

12-Nov
V Ro

Vindem produse lemn

12-Nov
V Ro

Vand cherestea tei

12-Nov
V Ro

Vindem paleti lemn

12-Nov
V Ro

Vindem elemente plop

12-Nov
V Nl

Cekamon palletsaw w

12-Nov
Col Fr

Lamele stejar

12-Nov
V Ro

Vand lemn de foc

12-Nov
V Ro

Case din lemn

12-Nov
Descoperiti cei mai noi membrii ai AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Companii Companii
Descoperiti cele mai noi produse adaugate de catre membrii AfaceriLemn.ro
Daca doriti ca produsele dvs sa fie prezente online va rugam sa va inregistrati.
Produse Produse
Vindem cherestea de stejar și ..
Domus srl comercializeaza cherestea netivita de tei si de stejar atat verde , cat si uscata. cheresteaua este taiata in ..

[Detalii]
Producem si vindem casute porta..
Vindem casute portabile camping, fara fundatie. ideale pentru camping in zone izolate, terenuri accidentate. dimensiun..

[Detalii]
Vindem traverse
Vindem traverse din lemn de stejar, gorun dimensiuni 160x 260 diferite lungimi 2600 - 6000 ..

[Detalii]
Vindem dulapi gorun
producem si vindem dulapi tiviti din lemn de gorun zvantat...

[Detalii]
Vindem cherestea de gorun
Vindem cherestea netivita din lemn de gorun grosime 70 mm diferite lungimi clasa a, b si c..

[Detalii]
Lemn de foc
Lemn de foc uscat de gorun avem in stoc 200 paleti..

[Detalii]
Placaj
Vand placaj 1120x870x8-10mm, esenta pin mediteranean recuperat din demontarea ambalajelor din lemn, util in industria d..

[Detalii]
Stand vanatoare
Stand de vanatoare, fabricat din cherestea de brad si molid, cu trepte de acces...

[Detalii]
Casuta din lemn/observator vana..
Casuta din lemn de brad si molid, dimensiuni 3000x2100x2800 mm, izolata cu vata bazaltica si acoperis din sindrila bitum..

[Detalii]
Descoperiti cele mai noi stiri din domeniu doar pe AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Articole & Stiri Articole & Stiri
Noul sistem SUMAL
Noul sistem SUMAL

Avand in vedere interesul manifestat de opinia publica si de mass-media, precum si numeroasele solicitari primite de institutia noastra referitoare la Sistemul National Integrat de Urmarire a Trasabilitatii Materialelor Lemnoase - SUMAL, Directia de Comunicare este in masura sa precizeze urmatoarele: Directia Generala Paduri care are in responsabilitate administrarea Sistemului National Integrat de Urmarire a Trasabilitatii Materialelor Lemnoase - SUMAL este, in acelasi timp, implicata activ in implementarea noului sistem informatic - SUMAL 2, in parteneriat cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS). In 2018-2019, Ministerul Apelor si Padurilor a achizitionat echipamente IT, o drona cu accesorii si un GPS. Echipamentele IT au fost instalate, configurate si gazduite de STS.
Data articolului : 12 noiembrie 2019

Romsilva a prezentat oferta de masa lemnoasa pentru productia 2020
Romsilva a prezentat oferta de masa lemnoasa pentru productia 2020

RNP - Romsilva a publicat decizia de stabilire a pretului de referinta a masei lemnoase pe picior care se recolteaza din fondul forestier proprietate publica a statului administrat de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, aplicabila pentru anul de productie 2020. Licitatiile principale se vor desfasura in perioada noiembrie - decembrie 2019, urmand a fi finalizate pana la 20 decembrie 2019.
Data articolului : 12 noiembrie 2019

Kelemen Hunor propune stoparea exportului de masa lemnoasa bruta pentru urmatorii 10 ani
Kelemen Hunor propune stoparea exportului de masa lemnoasa bruta pentru urmatorii 10 ani

Kelemen Hunor sustine stoparea exploatarii padurilor. Liderul UDRM propune oprirea taierilor industriale ale padurilor si stoparea exportului de masa lemnoasa bruta pentru urmatorii 10 ani, timp in care sa fie taiat doar lemnul care sa deserveasca incalzirea populatiei care depinde de aceasta sursa. Totodata, Kelemen Hunor sustine ca Romania are nevoie de un program de impaduriri. Dan Barna, insa, crede ca masurile propuse de Kelemen Hunor fac parte dintr-un scenariu nerealist. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale crede ca, prin interzicerea totala a exploatarii padurilor, ar intra in criza multe comunitati care depind de lemn de foc.
Data articolului : 11 noiembrie 2019

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai multe taieri ilegale de paduri
Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai multe taieri ilegale de paduri

Bistrita-Nasaud se afla in top 10 al judetelor din Romania in care s-au facut cele mai multe taieri ilegale din paduri, arata Raportul Greenpace pentru anul 2018 si pe locul doi in ce priveste volumul masei lemnoase recoltate ilegal, cu peste 17.000 de metri cubi, avansand doua pozitii fata de 2017. Potrivit Greenpace, autoritatile de control surprind aproximativ 200.000 de m3 de lemn taiat ilegal - 1% din fenomen. Toate acestea in timp ce judetul Bistrita-Nasaud avea ministru al Apelor si Padurilor, in persoana lui Ioan Denes, care inca mai asteapta ca Institutul National de Cercetare si Dezvoltare in Silvicultura (INCDS) "Marin Dracea" sa ofere "un raspuns clar, corect si coerent" in legatura cu cifra de 38 de milioane de metri cubi vehiculata ca fiind lemnul taiat din padurile Romaniei.
Data articolului : 9 noiembrie 2019

Grupul italian Natuzzi, cel mai mare producator de mobil din Italia, vine la Baia Mare
Grupul italian Natuzzi, cel mai mare producator de mobil din Italia, vine la Baia Mare

Grupul italian Natuzzi, cel mai mare producator de mobila din Italia, a inceput sa transfere o parte din productia realizata in Peninsula la fabrica din Baia Mare. In perioada urmatoare, vizeaza accelerarea acestui proces, precum si externalizarea unor operatiuni de pe piata romaneasca in Belarus, in conditiile in care unitatea de la Baia Mare lucreaza deja la capacitate maxima. Concomitent, Natuzzi pregateste relocarea productiei destinate pietei nord-americane din China in Vietnam si Romania, precum si vanzarea mai multor active secundare, in contextul in care tarifele vamale impuse de Administratia Trump pentru importurile de bunuri chinezesti afecteaza negative veniturile grupului.
Data articolului : 8 noiembrie 2019

Protocol de colaborare pentru promovarea Sistemului de Certificare Forestiera
Protocol de colaborare pentru promovarea Sistemului de Certificare Forestiera

Asociatia Forestierilor din Romania (ASFOR) si PEFC Romania - Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmari promovarea Sistemului de Certificare Forestiera. Un comunicat de presa al ASFOR explica importanta acestui protocol: "Certificarea forestiera a devenit o necesitate dupa Conferinta de la Rio din 1992 unde s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa existe un organism independent care sa certifice modul in care sunt administrate padurile, respectiv modul in care este recoltat lemnul. Prin certificare se urmareste imbunatatirea actului de gestiune a padurii in cazul administratorilor de paduri, dar si a proceselor si fluxurilor de lucru in cazul companiilor care recolteaza lemn. In acelasi timp se pot certifica produse cu origine controlata".
Data articolului : 7 noiembrie 2019