Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
AfaceriLemn.ro - este o bursa online pentru industria lemnului pentru achizitii si vanzari fiind una dintre cele mai putenice burse la nivel european cu mii de cereri si oferte pentru: cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, busteni, parchet, podele, case din lemn, jucarii lemn, paleti, europaleti, lemn de foc, pelete, brichete etc.
PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
acces la peste 70.000 de cereri si oferte
acces la peste 198.000 de companii din industrie
catalog de produse online
site web gratuit!
BONUS: TABLETA PC de 7" sau SMARTPHONE de 4" sau 5"
bonusuri de fidelitate: acces si bannere gratuite
15 Iulie 2019
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta
Tip Tara Titlu Data
V Ro

Vanzare frize stejar

15-Jul
C Lv

Cherestea

15-Jul
C No

Servicii de tamplarie

15-Jul
V Lt

Pelete warm up

15-Jul
V Lt

Oferta pelete redhot

15-Jul
V Ro

Cherestea rasinoase

15-Jul
C Bg

Lemn de foc

15-Jul
C Fr

Achizitie de conifere

15-Jul
C Es

Mobilier de lemn

15-Jul
Col Ro

Uscare material lemnos

15-Jul
V Ro

Vindem rumegus

15-Jul
V Ro

Vand cherestea tei

15-Jul
V Ro

Vindem lance lemn

15-Jul
V Ro

Vanzare tocator lemn

15-Jul
Descoperiti cei mai noi membrii ai AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Companii Companii
Descoperiti cele mai noi produse adaugate de catre membrii AfaceriLemn.ro
Daca doriti ca produsele dvs sa fie prezente online va rugam sa va inregistrati.
Produse Produse
Presa brichetat weima th 1500
Mecanism de presare robust cu matrita, rezistenta la uzura sistem de pozitionare precisa pentru cilindrii hidraulici de..

[Detalii]
Frize stejar
Frize stejar grosime 30 lățime 55 56 lungime de la 27 la 55 așezate la șipcă pregătite pentru uscare la cerere se ..

[Detalii]
Lemn de foc esenta tare (fag) a..
Lemn de foc esenta tare (fag) ambalat diferit. 1. laturoaie cu coaja - legatura are 3 m lungime cu 1 m diametru- 250 ro..

[Detalii]
Vand masina de inlocuit noduri
Masina de inlocuit noduri cu 3 pozitii..

[Detalii]
Vand compresor cu surub stenoj
Compresor cu surub stenoj st60,cu uscator bt450=2buc, motor 45kw, debit 6.5mc/min ..

[Detalii]
Vand multilama cosmec
Multilama cu motor 45kw, cu inverter, inaltime debitare maxim 200mm..

[Detalii]
Vand statie filtre si ventilato..
Statie de filtrare 31500mc/h, cu sistem de curatare automata saci prin vibrare, 200saci , sistem evacuare rumegus cu me..

[Detalii]
Vand masina inreptat si profila..
Masina cu 7 capete de indreptat si profilat canturi si masina de retezat si profilat capete cu doua grupuri de lucru ..

[Detalii]
Vand ferastru panglica vertical..
Ferstrau panglica vertical cu volanta 1200mm, rectificata anul trecut cu 4 grife, cu rampa incarcare-descarcare, cu bra..

[Detalii]
Descoperiti cele mai noi stiri din domeniu doar pe AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Articole & Stiri Articole & Stiri
O suta de stejari au fost plantati la Horezu, in judetul Valcea
O suta de stejari au fost plantati la Horezu, in judetul Valcea

O actiune de plantare a o suta de stejari, in jurul mai multor astfel de arbori multiseculari, a avut loc, marti, la Horezu, in judetul Valcea, fiind organizata de Ministerul Apelor si Padurilor si Romsilva pentru a marca Centenarul Marii Uniri. La eveniment au participat si ministrul Ioan Denes, directorul Romsilva Gheorghe Mihailescu, autoritati locale si elevi. Ioan Denes, ministrul Apelor si Padurilor, Gheorghe Mihailescu, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea, Florian Marin, prefectul judetului Valcea, si Nicolae Sardescu, primarul orasului Horezu, au participat, marti, la Horezu, in judetul Valcea, la o actiune de plantare a 100 de stejari in jurul mai multor stejari multiseculari, pentru a marca...
Data articolului : 22 noiembrie 2018

Romsilva va furniza direct populatiei, in anul 2018, 1,7 milioane metri cubi lemn de foc
Romsilva va furniza direct populatiei, in anul 2018, 1,7 milioane metri cubi lemn de foc

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a vandut direct populatiei, in primele zece luni ale anului, un volum de peste 1,3 milioane de metri cubi lemn pentru foc, cu 30% mai mult decat volumul total oferit pe parcursul anului trecut. Astfel, pana la finalul lunii octombrie, Romsilva a vandut direct populatiei 1.365.888 de metri cubi lemn pentru foc, la un pret mediu de 170 de lei pe metru cub, fara taxa pe valoare adaugata. Regia Nationala a Padurilor - Romsilva va furniza direct populatiei, in anul 2018, conform estimarilor, un volum de 1,7 milioane de metri cubi lemn pentru foc. Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a reusit cresterea volumului de lemn pentru foc, livrat direct populatiei, lemn rezultat in principal din lucrari de ingrijire si de igienizare a padurilor. In urma unor eforturi sustinute, Romsilva a inregistrat, in ultimii doi ani, o evolutie a volumului de lemn pentru foc livrat direct populatiei, aproximativ 840 de mii de metri cubi in 2016 si 1 milion de metri cubi in 2017.
Data articolului : 16 noiembrie 2018

Holzindustrie Schweighofer a facut public primul sau Raport de Sustenabilitate
Holzindustrie Schweighofer a facut public primul sau Raport de Sustenabilitate

Grupul Schweighofer, unul dintre cei mai importanti procesatori de lemn din Europa, prezinta primul raport de sustenabilitate din istoria companiei. Compania are un obiectiv clar de a demonstra transparenta maxima si, prin urmare, tinteste crearea unei baze solide pentru dialoguri ulterioare cu grupurile de mediu si factorii de decizie. Potrivit comunicatului primit la redactie, raportul se concentreaza pe anul 2017 si ofera o perspectiva a anului in curs. Prin acest raport, Holzindustrie Schweighofer (HS) furnizeaza informatii cuprinzatoare si structurate despre activitatile sale principale, precum si o explicatie detaliata a arhitecturii de securitate a lantului sau de aprovizionare.
Data articolului : 15 noiembrie 2018

UE pregateste masuri drastice impotriva defrisarilor din Romania
UE pregateste masuri drastice impotriva defrisarilor din Romania

Marea Britanie, Franta si Germania cer in mod expres Comisiei Europene sa treaca la aplicarea unor masuri dure pentru a opri defrisarile din Romania, pana la finalul acestui an, relateaza The Guardian. Acest plan, intarziat deja de ceva timp, ar urma sa fie pus in actiune "cat mai rapid cu putinta", se arata intr-o scrisoare comuna trimisa de catre grupul de tari Amsterdam Declaration Uniunii Europene. Din acest grup mai fac parte si Italia, Olanda sau Norvegia. Uniunea Europeana ar trebui sa se mobilizeze pentru a opri defrisarile pana in anul 2020 si sa promoveze dialogul si cooperarea intre tarile sale membre. Scrisoarea este semnata de ministrul danez al Mediului, Jakob Ellemann-Jensen si vorbeste despre actiuni care sa alinieze "oportunitatile economice" cu "managementul responsabil al resurselor".
Data articolului : 14 noiembrie 2018

Lemn de foc online prin Directia Silvica Vaslui
Lemn de foc online prin Directia Silvica Vaslui

Directia Silvica (DS) Vaslui va achizitiona o masina de despicat lemne pentru depozitul de la Brodoc. Noua instalatia costa circa 120.000 de euro si are capacitatea de a despica lemnul mare adus direct din padure. Catalin Idriceanu, directorul DS Vaslui, a spus ca aceasta prima instalatie este un experiment si, in functie de randament, va fi extins si la alte ocoale silvice din judet: "Omul nu mai trebuie sa mearga la padure sa aduca arborii mari acasa, apoi sa ii despice. Noi vom face toate aceste operatii la un pret accesibil. Persoana care doreste lemne poate sa faca la noi o comanda online si noi ii duceam acasa lemnul direct despicat".
Data articolului : 14 noiembrie 2018

Ce mobilier alegi pentru a fi in pas cu moda
Ce mobilier alegi pentru a fi in pas cu moda

Pentru satisfactia personala, pentru a creste cota pe piata a unei locuinte, pentru a vinde mai rentabil, dotarea unei locuinte cu mobila corespunzatoare si in trend este un interes ce se justifica. Trebuie spus insa ca nu se sare de la un stil la altul, nimic nu este brusc si socant. Astfel ca a face alegeri menite sa se indrepte spre noile trenduri in materie de mobila inseamna uneori reinventarea pieselor deja existente, cu investitii minime sau adaugarea unor piese noi, de efect. Inca o data se remarca intoarcerea la preferinta de baza si anume lemnul masiv. Esentele de lemn valoroase asigura rezistenta, durabilitate si estetic vorbind sunt intrunite toate cerintele posibile pentru ca mediul sa fie definit de piese decorative deosebite. Desigur, mobila din lemn masiv este mai costisitoare, insa merita pe deplin.
Data articolului : 13 noiembrie 2018