Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Companii > > SP Stroia Product SRL
05 Aprilie 2020
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta

SP Stroia Product SRL

SP Stroia Product SRL
Adresa: Remetea Mare , Romania
Telefon: 004 0723 179 309; 004 0723 265 229
Fax: 004 0256 295 919
Contact: Stroia Plinius (-----)
Web: www.posch.com/ro
Profil :
Producator
Distribuitor
 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
Romana, Deutche
Produse : Utilaje & Echipamente
SP Stroia Product SRL

Import si distribuție utilaje, echipamente și consumabile pentru industria forestieră

SP Stroia Product SRL este o firmă infiintata in anul 1998, cu sediul in Timisoara, specializata in importul si distributia de utilaje, echipamente şi consumabile pentru industria forestieră şi de prelucrare a lemnului.
Deoarece pentru tot mai multi oameni lemnul reprezinta `energia pentru maine`, fiind o materie prima cu cerere mereu crescanda, exploatarea, transportul, procesarea rationala si fara efort a acestuia necesita utilaje de calitate deosebita si cu o tehnica matura.
Iar, noi, cei de la Stroia Product le avem!

Calitatea produselor noastre, seriozitatea si profesionalismul ne recomanda ca pe un partener de incredere. Cu utilajele noastre se lucreaza intensiv in unitatile de procesare a lemnului de foc, exploatari forestiere, combinate de celuloza, directii silvice, fabrici de mobila, gospodarii private.

Respectul fata de clientii nostri ne-a determinat sa importam utilaje de cea mai inalta calitate, create si produse de catre firme de traditie precum:

Posch Leibnitz Austria - numarul 1 mondial in productia de utilaje specializate in pregatirea lemnului de foc: despicatoare industriale pentru lemn, ferastraie circulare automate, linii automate de debitare-despicare-ambalare lemn de foc, tocatori pentru lemn. Sunt produse care va asigura un pas inainte si care prin durata lor mare de viata vor performa pentru generatiile viitoare servicii de calitate.
Traditia de peste 60 de ani in productia de astfel de utilaje, brevetarea unui numar mare de utilaje ale firmei Posch ii permit acesteia garantarea, in scris, pentru clientii sai de piese de schimb pentru utilajele produse, pe o perioada de 20 ani de la data achizitiei.

Uniforest Slovenia - producator de trolii forestiere cu scut, cu comenzi electrohidraulice sau mecanice create pentru segmentul exploatarilor mici si medii, dar cu remarcabile calitati de adaptare la conditiile de lucru intensive, greifere pentru macarale forestiere.

Palms Estonia - producator de remorci forestiere cu capacitati de pana la 14t dotate cu brate de incarcare si sisteme de tractiune 4x4.

Palmse Estonia – producator de remorci basculante pentru uz general, remorci agricole, remorci pentru transportul animalelor, remorci platforma sau remorci tip container de diverse tonaje.

MusMax Austria - producator de tocatori pentru biomasa cu capacitati de tocare de pana la 180mc/h.

WDI Python Germania - producator de cabluri forestiere dublucalibrate cu diametre de pana la 24 mm, cu domeniu de utilizare atat pentru trolii forestiere cat si pentru instalatii de transport busteni, funiculare.

Pewag Austria - producator de plase antiderapante pentru toata gama de autoturisme, utilitare, camioane, utilaje forestiere si agricole, utilaje de constructii si minerit precum si de accesorii pentru industria forestiera

Berti Italia - producator de mulcere agricole, forestiere si profesionale, tocatoare si cositoare pentru curatarea terenurilor cu diverse destinatii, a pasunilor, viilor si livezilor, marginilor de drum, terenurilor in panta, etc.

Portable Winch Canada - producator de trolii portabile.

Baltrotors Letonia - producator de rotatoare pentru macarale forestiere, rotatoare pentru industrie.


SP Stroia Product SRLSP Stroia Product SRLSP Stroia Product SRLSP Stroia Product SRLSP Stroia Product SRLSP Stroia Product SRL
Produse
Troliu forestier unif..
Troliu forestier cu comandă mecanică, atașabil la orice t..

[Detalii]
Troliu forestier uniforest slovenia 40er
Troliu forestier unif..
Troliu forestier cu comandă mecanică, atașabil la orice t..

[Detalii]
Troliu forestier uniforest slovenia 40e
Troliu forestier unif..
Troliu forestier cu comandă mecanică, atașabil la orice t..

[Detalii]
Troliu forestier uniforest 35m
Remorca forestiera p..
Remorca forestiera palms dotata cu brat de incarcare ..

[Detalii]
Remorca forestiera palms 9s
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul

contact SP Stroia Product SRL contact SP Stroia Product SRL