Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Cereri-Oferte > Id 453558
Cereri-Oferte Cereri-Oferte

26 Iulie 2021
Autentificare utilizator
Utilizator
Parola
nu aveti inca parola?
parchet 453558
Vanzare

Parchet masiv din lemn de stejar

ID 453558
Fabrica de lemn ANDREWPOL a fost infiintata in 1989. Suntem specializati in productia profesionala a tuturor podelelor din lemn, cum ar fi: parchetul de stejar, parchetul de frasin, podelele solide, placile stratificate, podelele antichizate, scari, elementele de finisare si lamele.

Toate produsele noastre pot fi achizitionate in oricare din cele 3 variante: 1. pentru slefuirea si finisarea ulterioara in functie de preferintele dvs., 2.pregatite pentru lacuire (produsul este taiat, slefuit, antichizat etc.) sau 3.produse pregatite pentru asamblare.

 
Speram ca cei multi ani de experienta in prelucrarea lemnului pe care ii detinem, va vor determina sa apreciati produsele noastre si sa colaborati. Va oferim in schimb produse de cea mai buna calitate si preturi atractive.

 
Parchetul parchet traditional este realizat in diverse dimensiuni, cu o lungime maxima de 500 mm (producem dimensiuni mai lungi la cerere) si doua dimensiuni de grosime de 22 mm si 16 mm.

 
Pardoselile solide sunt podele din lemn masiv, cu caneluri de margine disponibile, netede sau cotate pe 4 laturi. Pardoselile pot fi antichizate; in plus, insertia sintetica intre placi poate fi ad√£ugata.Pardoselile sunt disponibile in dimensiuni: 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200, 220 mm latime si 500-2500 mm lungime. Grosimea disponibila este de 21 mm si 15 mm.

 
Podelele cu uleiuri devin din ce in ce mai populare datorita calitatilor lor tehnice si estetice. Umplutura imbunatateste culoarea lemnului, permitandu-i sa pastreze un aspect natural. Uleiul patrunde in lemn, nu infunda porii, astfel incat lemnul primeste si da umiditate. Acest lucru este important mai ales in incaperi cu umiditate variabila, de ex. in baie.

 
Pardoseli antichizate rustice cu structura ondulata de fibre, scot in evidenta frumusetea lemnului masiv. Suprafata neregulata si numeroasele cavitati dau efectul original al unui produs de cateva sute de ani. Semnele de utilizare a podelei sunt putin vizibile.

 
Realizam diferite modele de modele de palate, cum ar fi stilul englez, stilul de brad francez sau maghiar intr-o versiune diferita, precum si stiluri individuale, la comanda. Trimiteti imagini la cerere.

Parchetul din parafin√£ - este supus unui tratament termic care ofera efectul de culoare maro. Busoanele sunt mai putin flexibile, ceea ce nu este potrivit pentru salile scolare.

 
Scari disponibile in diverse versiuni. Putem oferi elemente suplimentare, cum ar fi balustradele. De asemenea, facem panouri de frasin si stejar si toate tipurile de panouri imbinate in dinti. Toate produsele sunt fabricate din lemn de esenta tare uscat in uscatoare.

 
Daca nu gasiti panouri care sa indeplineasca cerintele dvs. pentru dimensiuni, clasa sau efect vizual final, va rugam sa ne contactati, pentru a putea prezenta oferta conform cerintelor dvs. individuale !!!!
Cantitate UM Conditia de livrare
-- m2 -
Pret unitar Moneda Frecventa livrarii
---1 EURO -----
Parchet masiv din lemn de stejar Parchet masiv din lemn de stejar
Data Publicare 2018-03-20
Data Expirare 2018-04-20Publicati gratuit cererea-oferta dvs


Date de contact ale companiei Imagini
Parchet masiv din lemn de stejar Parchet masiv din lemn de stejar
Tara
Poland
Persoana de contact
 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
English -
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul
safe trade
Publicati gratuit cererea-oferta dvs