Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

Afacerilemn.ro > Cereri-Oferte > Id 272007
Cereri-Oferte Cereri-Oferte

12 Decembrie 2019
Autentificare utilizator
Utilizator
Parola
nu aveti inca parola?
272007
Vanzare

Mobilier la comanda

ID 272007
Zigman este o firmă consacrată pe piaţa mobilierului personalizat, cu o experienţă Ă®ndelungată şi o calitate recunoscută a produselor comercializate.
Noi ca firmă intenţionăm să aducem clientului multiple variante de amenajare interioară şi solutii de mobilier şi solutii pentru proiectarea spaţiului. Mizăm pe calitatea serviciilor noastre şi a produselor comercializate, Ă®ntrucât vrem ca orice client să poată să se bucure de satisfacerea nevoilor sale de amenajare.
Datorită nevoii de diversitate şi de noutate am optat pentru o varietate de produse care să poată Ă®ntâlni atât exigenţele noastre cât şi a clienţilor noştri. Interesul nostru pentru modernizare, dezvoltare, diversitatea produselor cât şi practicarea unor preţuri competitive, adaptându-ne la condiţiile de piaţă actuale ne ghidează Ă®n toate activităţile noastre.
Gama de produse oferite de Zigman:
mobilier de bucatarii
mobilier de dormitor
mobilier de living
mobilier de dining
sisteme de dressinguri (la comandă)
accesorii pentru orice tip de spaţiu.
mobilier spatii comerciale, hotel, restaurant, bar
mobilier spatii de birou
mobilier camere de copii
mobilier sali de baie
mobilier tapitat
Toata gama de mobilier poate fi realizat in seria sau pe comanda. Clientul nostru beneficiaza de asistenta unei echipe profesionale de designeri de amenajari interioare, plecand de la masurarea spatiului si crearea unui concept de baza care va fi transpus in 3D la final, pana la urmarirea montajului si receptionarea finala de catre client.
Mobilerul Zigman in procesul tehnologic
Din punct de vedere tehnologic societatea noastra e dotata pentru partea de productie cu echipamente de ultima generatie in ceea ce priveste prelucrarile aferente productiei de mobilier corp, precum si partea de finisare a panourilor, prin vopsire, furniruire sau
Din punct de vedere al productiei, fluxul urmat de materia prima este unul in totalitate tehnologizat inclus pe CNC (masina cu comanda numerica) ceea ce poate garanta o inalta calitate a porduselor. Linia noatsra tehnologica ne permite o diversitate a produselor si anume: panouri compozite de lemn, MDF, PAL melaminat si furnir de lemn masiv – in plan drept sau curbat, canturi ABS de la 0,44 mm la 2mm, unghiuri de 45 de grade, fronturi frezate, vopsite in culori uni, mate sau lucioase, furnir de lemn masiv, normal sau exotic, infoliate.
Pe parcursul productiei calitatea este verificata in diverse etape pornind de la taiare, gaurire, vopsire, furniruire, infoliere si terminand cu controlul final al produsului din punct de vedere estetic si functional. Imediat ce pregatirea produsului este finalizata, fiecare piesa in parte este pregatita pentru transport.
Cateva utilaje din linia de productie:

Conceptul de proiectare si Design Interior
Firma noastra ofera un pachet complet de concept – functionalitate in estetic.
Prin proiectare şi design interior clientul beneficiază de experienţa designerilor noştri, care au studii Ă®n domeniu, cunosc foarte bine piaţa de accesorii şi decoraţiuni şi o Ă®mpartăşesc punând la dispoziţie ultimele tehnologii, materiale, trenduri, şi cel mai important lucru profesionalismul, care duce la punerea Ă®n practică a oricărui concept.
Prin conceptul de proiectare, clientul ajunge mai aproape de varianta finală a ideilor şi nevoilor sale de amenajare. El are posibilitatea de a vedea Ă®n varianta 3D proiectul care să ofere o viziune mult mai pertinentă asupra deciziilor de amenajare luate.
Clientului i se oferă un proiect detailat Ă®n ceea ce priveşte furnizor, cantitate, dimensiuni, preţ, pentru fiecare din obiectele de decoraţiune, elemente componente inclusiv amenajare de băi ( gresie, faianţă, obiecte sanitare, pardoseli, draperii, uşi, corpuri de iluminat etc).
Echipa noastră de designeri vă va oferi soluţiile necesare care să reflecte necesităţile şi tendinţele actuale. Pentru nevoia de comfort, dar şi pentru o ambianţa relaxantă şi primitoare designul de interior joacă un rol foarte important şi se traduce prin toate elementele care o compun: piese de mobilier, obiecte de uz casnic sau decorative, corpuri de iluminat, etc.
Ca si lucrari de referinta pe acest domeniu putem enumera: sediul EVW Holding din Cluj si Craiova (reprezentanta Daf din Romania), sediul Finantelor Sibiu, sediul Finantelor Timisoara, sediul ADR N-V Cluj, sediul ADR Centru din Alba Iulia, Sediul Electrica Distributie Cluj, precum si alte institutii cu renume din Romania.
Pentru o analiza mai amanuntita vizitati-ne
Cantitate UM Conditia de livrare
----- m3 -
Pret unitar Moneda Frecventa livrarii
-----1 EURO -----
Data Publicare 2013-03-19
Data Expirare 2013-04-18Publicati gratuit cererea-oferta dvs


Date de contact ale companiei Imagini
Tara
Romania
Persoana de contact
 Corespondenta comerciala se poate purta in limbile :
Romana - English - Français -
Trimite mesaj acestei companii
Mesajul dvs (va rugam sa trimiteti mesaje numai de tip text; mesajele in cod html vor fi blocate)
Trimite mesajul
Localizare pe harta

Romania

Acest mesaj poate fi consultat si in limbile:
   - MOBILIER LA COMANDA
safe trade
Publicati gratuit cererea-oferta dvs