Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
AfaceriLemn.ro - este o bursa online pentru industria lemnului pentru achizitii si vanzari fiind una dintre cele mai putenice burse la nivel european cu mii de cereri si oferte pentru: cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, busteni, parchet, podele, case din lemn, jucarii lemn, paleti, europaleti, lemn de foc, pelete, brichete etc.
PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
acces la peste 70.000 de cereri si oferte
acces la peste 198.000 de companii din industrie
catalog de produse online
site web gratuit!
BONUS: TABLETA PC de 7" sau SMARTPHONE de 4" sau 5"
bonusuri de fidelitate: acces si bannere gratuite
10 Februarie 2016
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta
Tip Tara Titlu Data
V Ro

Rame stupi!

09-Feb
V Ro

Stupi lemn - molid!

09-Feb
V Ro

Lemn de foc din fag

09-Feb
C Lt

Cheerstea stejar 54mm

09-Feb
C It

Cerere lemn de foc

09-Feb
C Ir

Mdf

09-Feb
V Ro

Rame din lemn

09-Feb
V Ro

Garduri din lemn

09-Feb
V Ro

Mobilier de gradina

09-Feb
V Ro

Sicrie din lemn

09-Feb
V Ro

Cutii lemn

09-Feb
V De

Stalpi

09-Feb
V Ro

Paleti din plop

09-Feb
V Ro

Case din lemn

09-Feb
C Gr

Cerere nuc

09-Feb
V Ro

Taf 690 op

09-Feb
V Ro

Semifabricate fag!

09-Feb
V Ee

Pelete, lemn de foc

09-Feb
V Ro

Vand placaje!

09-Feb
V Fr

Pelete de rasinoase

09-Feb
V Cz

Brichete pini kay

09-Feb
C It

Euro paleti epal

09-Feb
C Ro

Cumpar europaleti

09-Feb
Descoperiti cei mai noi membrii ai AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Companii Companii
Descoperiti cele mai noi produse adaugate de catre membrii AfaceriLemn.ro
Daca doriti ca produsele dvs sa fie prezente online va rugam sa va inregistrati.
Produse Produse
Remorca forestiera palms 9s
Remorca forestiera palms dotata cu brat de incarcare avantaje • capacitate de transport mare • crester..

[Detalii]
Remorca-forestiera-Palms-9s-
Casa lemn
Casa lemn..

[Detalii]
CASA-LEMN
Panouri pentru scari interioare
Compania noastra produce panouri pentru scari interioare din lemn masiv de stejar si fag.panourile se produc la dimensiu..

[Detalii]
Panouri-pentru-scari-interioare
Profile stejar pentru ferestre
Societatea noastra produce profile din stejar, imbinate sau element continu la urmatoarele dimensiuni: 6200*86*72 6200*1..

[Detalii]
Profile-stejar-pentru-ferestre
Cherestea uscata 8% din stejar ..
Societatea noastra ofera spre vanzare cherestea uscata sau verde din stejar si fag. dimensiuni:lungime 2m+ la grosimi de..

[Detalii]
Cherestea-uscata-8%-din-stejar-si-fag
Panouri din lemn masiv
Societatea noastra produce panouri lamelare sau imbinate din lemn masiv de stejar si fag.grosimea panourilor este de 20,..

[Detalii]
Panouri-din-lemn-masiv
Cherestea de stejar
Cherestea de stejar clasa a clasa b clasa c grosimi 29 35 40 45 55 ..

[Detalii]
cherestea-de-stejar
Lambriuri rasinoase
Societatea noastra produce lambriuri de rasinoase in diverse dimensiuni...

[Detalii]
Lambriuri-rasinoase
Cherestea de larice
Societatea noastra produce cherestea de larice cu dimensiuni la comanda...

[Detalii]
Cherestea-de-larice
Descoperiti cele mai noi stiri din domeniu doar pe AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Articole & Stiri Articole & Stiri
A construi cu lemn, castigatorii 2016
A construi cu lemn, castigatorii 2016

Asociatia industriei lemnului Futurobois a organizat pe data de 29 ianuarie 2016 o zi tematica "A construi cu lemn", marcata de conferinte, ateliere practice si o expozitie unde zeci de producatori de solutii pe baza de lemn au schimbat pareri intre ei si si-au prezentat produsele. La sfarsitul zilei a avut loc decernarea premiilor din domeniul constructiilor din lemn. In acest an, au fost prezentate 41 de proiecte impartite in 5 categorii. La final, doar la 4 categorii au fost si castigatori, categoria "Cladire de birouri" negasindu-si nicio constructie care sa corespunda criteriilor cerute. Astfel, la categoria "Cladire publica", premiul I a fost atribuit restaurarii Nil a Angouleme de catre arhitectul Jean-Marc Beffre. La categoria "Spatii colective", premiul I a fost atribuit lui Logiparc, pentru constructia a 4 apartamente colective. Categoria "Extindere, ridicare, reabilitare" a avut drept castigator cabinetul Archi Textures, pentru constructia unei...
Data articolului : 5 februarie 2016

Se asteapta o scadere a industriei de cherestea
Se asteapta o scadere a industriei de cherestea

Companiile implicate in industria germana de cherestea se asteapta ca afacerile de dezvoltare sa se zdruncine considerabil in lunile urmatoare. Aceasta presupunere se bazeaza pe rezultatele celei mai recente anchete realizate de IFO Institute si publicate de Asociatia Germana a Industriei de Prelucrare a Lemnului si a Plasticelor (German Wood and Plastics Processing Industry Association - HDH). Desi companiile care au participat la sondaj au evaluat climatul de afaceri la fel de predominant cu doar o usoara deteriorare din valoarea celor 37 de puncte inregistrate in luna iulie, la 32 de puncte inregistrate in luna august, asteptarile de afaceri, cu toate acestea, au scazut semnificativ. In timp ce in luna iulie companiile au fost inca optimiste cu privire la inregistrarea celor 22 de puncte, in luna august a fost realizata o valoare de doar 4 puncte. In anul 2014, diferenta dintre evaluarea situatiei actuale si a perspectivelor...
Data articolului : 4 februarie 2016

Holzindustrie Schweighofer primeste o noua certificare internationala FSC
Holzindustrie Schweighofer primeste o noua certificare internationala FSC

Organismul de certificare independent Quality Austria a confirmat aplicarea de catre Holzindustrie Schweighofer a standardelor lantului de custodie FSC CoC in locatii multiple din Romania si din alte tari. Aceasta garanteaza ca lemnul utilizat de catre Holzindustrie Schweighofer nu provine din surse inacceptabile si ca toti furnizorii companiei sunt auditati riguros cu privire la provenienta lemnului pe care il furnizeaza. Operatiunile companiei din Austria, Cehia, Germania si Romania au fost certificate cu succes si corespund standardului FSC, ceea ce confirma ca lemnul achizitionat si prelucrat de catre Holzindustrie Schweighofer provine din paduri administrate durabil, respectand criterii sociale, economice si de mediu, precum si ca provenienta acestuia poate fi urmarita in totalitate. Certificatul a fost emis de catre organismul independent de certificare, Quality Austria, la inceputul acestui an.
Data articolului : 3 februarie 2016

Republica Moldova: Ministerul Mediului solicita sistarea temporara a exportului
Republica Moldova: Ministerul Mediului solicita sistarea temporara a exportului

Ministerul Mediului din Republica Moldova se arata ingrijorat de cota mare a exportului de masa lemnoasa bruta si solicita adoptarea unei legi privind sistarea temporara a exportului si reexportului de lemn. "Scopul acestui proiect consta in salvgardarea ramurii fizice si contracararea taierilor ilicite", afirma ministerul, scrie Mold-street. Potrivit ministerului vizat, fondul tarii constituie circa 12 la sura din teritoriu, in comparatie cu media europeana de 30 la suta. "Desi conform datelor oficiale suprafata totala a terenurilor acoperite cu paduri a crescut cu 18 la suta in 2014 comparativ cu 2005, volumul total al masei lemnoase recoltat in cadrul Agentiei "Moldsilva" prin intermediul tuturor taierilor silvice a crescut cu circa 40 la suta. In acelasi timp, Moldova exporta cea mai mare cota de lemn brut din Europa", isi argumenteaza propunerea Ministerul Mediului.
Data articolului : 3 februarie 2016

Romania a vandut in 2015 mobila in Marea Britanie in valoare de 136 de milioane de euro
Romania a vandut in 2015 mobila in Marea Britanie in valoare de 136 de milioane de euro

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca exportul de mobila romaneasca a crescut in Marea Britanie in anul 2015. Este vorba despre o crestere de 6,46 la suta, in comparatie cu anul 2014. Astfel, Romania, anul trecut, a vandut mobila in Marea Britanie in valoare de 136 de milioane de euro, fapt care a dus la o atitudine pozitiva a delegatiei Romaniei la targul international The January Furniture Show, care s-a desfasurat, in perioada 24 - 27 ianuarie 2015 la Birmingham, in Marea Britanie. Ministerul Economiei a participat la acest targ in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR), iar in pavilionul Romaniei, pe o suprafata de 278 mp, si-au prezentat produsele proprii opt firme: Ecomatrix, Fortis Co, Noul Woodest, Polak Mob, Quadra Invest, Sophia 2004, Teletim si Zetam-Plm.
Data articolului : 2 februarie 2016

Braila: aviz nefavorabil pentru scoaterea din fondul forestier a 13 hectare din padurea Stejaru
Braila: aviz nefavorabil pentru scoaterea din fondul forestier a 13 hectare din padurea Stejaru

Agentia pentru Protectia Mediului Braila a emis, miercuri, 27 ianuarie, aviz nefavorabil pentru scoaterea din fondul forestier a 13 hectare din padurea Stejaru, suprafata de teren pe care un grup de investitori intentiona sa puna bazele unui proiect intitulat Ansamblul Social - Sportiv "Dunarea" Braila. In lipsa avizului de mediu, Planul de Urbanism Zonal (PUZ) aferent proiectului nu poate fi aplicat. In consecinta, grupul de interese care intentiona sa faca defrisari trebuie sa renunte la idee. Prin PUZ-ul pentru care au solicitat aviz de la Mediu, investorii anuntau ca vor sa scoata din circuitul forestier 13 hectare de padure pentru a amenaja un bazin de inot, o sala de forta si fitness, 35 de terenuri sportive, dintre care doua terenuri de handbal, doua terenuri minifotbal cu tribune, sase terenuri de volei, doua piste popice, o pista de alergari, un teren minirugbi, 12 terenuri de tenis de...
Data articolului : 1 februarie 2016