Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
AfaceriLemn.ro - este o bursa online pentru industria lemnului pentru achizitii si vanzari fiind una dintre cele mai putenice burse la nivel european cu mii de cereri si oferte pentru: cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, busteni, parchet, podele, case din lemn, jucarii lemn, paleti, europaleti, lemn de foc, pelete, brichete etc.
PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
acces la peste 70.000 de cereri si oferte
acces la peste 198.000 de companii din industrie
catalog de produse online
site web gratuit!
BONUS: TABLETA PC de 7" sau SMARTPHONE de 4" sau 5"
bonusuri de fidelitate: acces si bannere gratuite
27 Noiembrie 2015
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta
120 de mesaje noi in ultimele 48 de ore

Tip Tara Titlu Data
V It

Pelete certificat

26-Nov
V Ro

Vand cherestea cer

26-Nov
C Ro

Casute de gradina

26-Nov
V Hu

Biomasa din paie

26-Nov
V Fi

Peleti

26-Nov
C It

Pelete si brichete

26-Nov
V Ro

Furnir estetic

26-Nov
C Ro

Lambriu molid

26-Nov
C Dk

Salcam robinia

26-Nov
V Ro

Vanzare brichete

26-Nov
V Ee

Pelete de uz casnic

26-Nov
C Ro

Cherestea de cer

26-Nov
C Ro

Cherestea de fag

26-Nov
V Ro

Lada osb cu capac!

26-Nov
V Ba

Cherestea de brad

26-Nov
C Es

Busteni de tei

26-Nov
Descoperiti cei mai noi membrii ai AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Companii Companii
Descoperiti cele mai noi produse adaugate de catre membrii AfaceriLemn.ro
Daca doriti ca produsele dvs sa fie prezente online va rugam sa va inregistrati.
Produse Produse
Semifabricate ( frize fag )
Semifabricate ( frize fag )..

[Detalii]
semifabricate-frize-fag-
Cherestea tivita fag
cherestea tivita fag..

[Detalii]
Cherestea-tivita-fag
Traverse din lemn de fag albe s..
Traverse din lemn de fag albe si impregnate...

[Detalii]
Traverse-din-lemn-de-fag-albe-si-impregnate.
Carbune pentru gratar
Carbune pentru gratar producem carbune pentru gratar din lemn tare in saci de 2,5 kg. ..

[Detalii]
Carbune-pentru-gratar
Lambriu molid
Executam lambriu din molid, clasa a, fara nod, la 3000, respectiv 4000 mm lungime, cu sectiunea 86 x 20 mm...

[Detalii]
Lambriu-molid
Parchet din lemn masiv stejar s..
Executam parchet din lemn masiv din molid sau stejar. se poate executa si dublu stratificat din substrat de molid si pa..

[Detalii]
Parchet-din-lemn-masiv-stejar-sau-molid
Brichete si pelete din rumegus
Brichete si pelete din rumegus, 80% molid, 20% stejar ..

[Detalii]
Brichete-si-pelete-din-rumegus
Blind imbinat
Oferim blind cu grosime de la 1mm pana la 2.5 mm grosime imbinat ! calitate si pret fara concurenta! dimensiuni si imbin..

[Detalii]
Blind-imbinat
Descoperiti cele mai noi stiri din domeniu doar pe AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Articole & Stiri Articole & Stiri
3 zile de doliu national pentru victimele unui accident colectiv
3 zile de doliu national pentru victimele unui accident colectiv

In semn de solidaritate si respect pentru numeroasele victime ale unui incendiu ce putea si trebuia sa fie evitat, avand in vedere cele 3 zile de doliu national, echipa AfaceriLemn.ro a schimbat aceasta saptamana sigla cunoscutului portal intr-una adecvata momentului in alb si negru. Astfel, AfaceriLemn.ro, fara a face nici un fel de partizanat politic, comemoreaza victimele si doreste recuperare rapida tuturor ranitilor.
Data articolului : 2 noiembrie 2015

Stilul scandinav in baile din lemn
Stilul scandinav in baile din lemn

Stilul scandinav de constructii ar putea fi adoptat in bai pentru a le transforma in spatii calduroase si autentice. Baia construita din lemn se apropie in linii mari de stilul nordic care promoveaza naturalul si simplicitatea. Pentru a lua in considerare lemnul in totalitatea sa inseamna sa inlocuim peretii albi si baii cu lambriuri. Lambriurile reprezinta lamele de lemn care se dispun pe pereti si cateodata pe tavan. Pentru a crea un pic de luminozitate, putem vopsi lambriul in alb. De asemenea, lemnul isi poate crea utilitate si in elementele de decorare. Daca iubim baia in negru si alb, putem opta cateva elemente din lemn, mobilier si obiecte decorative vopsite in negru. Acest pont alterneaza intre traditie si modernitate pentru o baie cu adevarat chic.
Data articolului : 15 septembrie 2015

INS: Preturile din industrie au scazut cu 0,2 procente in iulie
INS: Preturile din industrie au scazut cu 0,2 procente in iulie

Preturile din industria bunurilor intermediare au inregistrat o scadere de 0,5 procente fata de iunie, dar sunt pe plus cu 0,2 procente fata de luna iulie a anului trecut. In industria bunurilor de capital s-a inregistrat un plus de 0,3 procente in iulie fata de iunie, dar aceasta este pe minus cu 2,5 procente fata de aceeasi luna a anului trecut. Industria bunurilor de folosinta indelungata a consemnat, la randul sau, un minus de 0,1 procente fata de iunie, in vreme ce industria bunurilor de uz curent arata o crestere de 0,1 procente. In sectorul energetic, preturile au consemnat un minus de 0,4 procente in iulie fata de iunie si se afla cu 6,6 procente sub cele de anul trecut. Din cadrul subdiviziunilor sale, in cadrul sectorului de extractie al petrolului si gazelor preturile din luna iulie sunt cu 12 procente sub cele din aceeasi luna a anului trecut. In cadrul subdiviziunilor din cadrul industriei prelucratoare, fabricarea produselor textile s-a scumpit cu 4,5 procente fata de iulie 2014, in industria lemnului se regaseste un plus de 4,3 procente, iar in fabricarea produselor...
Data articolului : 13 septembrie 2015

Elmia Wood Vaggeryd, 7 - 10 iunie 2017
Elmia Wood Vaggeryd, 7 - 10 iunie 2017

Elmia Wood este cel mai important eveniment international, desfasurat in aer liber langa Jonkoping. Toate inovatiile tehnice ale marilor producatori de masini pentru industria lemnului, precum si ale companiilor mici sunt expuse si prezentate intr-un mediu autentic si anume, in padure. Evenimentul interactiv ofera, de asemenea, o mare oportunitate de a fi informat pe o scara larga de catre experii forestieri, de a cunoaste noi metode pentru a rezolva o problema, precum si pentru a obtine sfaturi cu privire la modul de a creste eficienta si profitabilitatea. Prin urmare, o vizita la expozitie este foarte utila mai ales pentru padurari.
Data articolului : 11 septembrie 2015

Federatia germana din industria lemnului solicita aceleasi taxe la importurile de placaj
Federatia germana din industria lemnului solicita aceleasi taxe la importurile de placaj

Zece importatori de placaj apartinand Federatiei germane din industria lemnului (GD Holz) au subliniat din nou problema placajului importat din China, care a inceput sa fie clasificat in diferite grupe de marfuri si prin urmare, sa fie supus la diferite taxe vamale. Aceasta problema a fost discutata deja la sedintele oficialiilor vamii germane in 2014. Potrivit importatorilor, in Germania, dar probabil si in restul Uniunii Europene, la produsele similare sunt aplicate in prezent diferite taxe vamale. In plus, importatorii afectati se confrunta cu probleme majore de calcul, intrucat marjele lor deja reduse sunt in mare parte sterse atunci cand taxele vamale mai mari sunt impuse retroactiv. Oficialii vamali din Bremerhaven au inceput prelevarea de probe din placajul importat din China in anul 2012. Din aceasta investigatie au rezultat cantitati mari de placaj de lemn.
Data articolului : 9 septembrie 2015

In Letonia, exporturile din industria forestiera au crescut semnificativ in primele luni ale anului 2014
In Letonia, exporturile din industria forestiera au crescut semnificativ in primele luni ale anului 2014

In Letonia, exporturile din industria forestiera au crescut semnificativ in primele luni ale anului 2014, ajungand la un total de 1.359 miliarde euro in perioada ianuarie - august. Acest lucru este in conformitate cu cele mai recente date publicate de catre Departamentul Silvic al tarii si Ministerul Agriculturii, care au aratat ca exporturile au crescut cu 11,3 la suta - 1.221 miliarde de euro, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013. In primele opt luni ale anului 2014, valoarea produselor din lemn a totalizat 1.18 miliarde de euro, cu 12,5 la suta mai mult fata de anul precedent. Pietele cele mai importante de export ale Letoniei au fost: Marea Britanie, Suedia si Germania, care au primit 15,8 la suta, 11,3 la suta, respectiv 10,6 la suta.
Data articolului : 5 septembrie 2015