Cereri si oferte de lemn si produse din lemn - Furnizori din industria lemnului - Cele mai utile informatii

PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
AfaceriLemn.ro - este o bursa online pentru industria lemnului pentru achizitii si vanzari fiind una dintre cele mai putenice burse la nivel european cu mii de cereri si oferte pentru: cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, busteni, parchet, podele, case din lemn, jucarii lemn, paleti, europaleti, lemn de foc, pelete, brichete etc.
PUBLICA CERERE PUBLICA OFERTA DEVENITI MEMBRU
acces la peste 70.000 de cereri si oferte
acces la peste 198.000 de companii din industrie
catalog de produse online
site web gratuit!
BONUS: TABLETA PC de 7" sau SMARTPHONE de 4" sau 5"
bonusuri de fidelitate: acces si bannere gratuite
31 August 2015
Autentificare utilizator
UtilizatorUtilizator
ParolaParola
nu aveti inca parola?
Cauta
Tip Tara Titlu Data
V Hu

Pelete de calitate

28-Aug
C Ro

Hdf

28-Aug
V Ro

Vand lemn de foc

28-Aug
C It

Parchet de stejar

28-Aug
C Hu

Brichete din lemn

28-Aug
C It

Cumparam pelete

28-Aug
V Ro

Greifer cranab

28-Aug
V Ro

Palax power 100s

28-Aug
C It

Cutii mici din lemn

28-Aug
V Ro

Case din lemn

28-Aug
C Hu

Stalpi de lemn

28-Aug
V Ro

Brichete lemn de fag

28-Aug
V Ro

Vindem dusumele

28-Aug
V Ro

Grinzi rasinos

28-Aug
V Fr

Lemn de foc

28-Aug
V Fr

Biomasa si talas

28-Aug
V Lt

Case din lemn

28-Aug
V Fi

Peleti

27-Aug
V Ro

Producem scaune

27-Aug
Descoperiti cei mai noi membrii ai AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Companii Companii
Descoperiti cele mai noi produse adaugate de catre membrii AfaceriLemn.ro
Daca doriti ca produsele dvs sa fie prezente online va rugam sa va inregistrati.
Produse Produse
Semifabricate ( frize fag )
Semifabricate ( frize fag )..

[Detalii]
semifabricate-frize-fag-
Cherestea tivita fag
cherestea tivita fag..

[Detalii]
Cherestea-tivita-fag
Traverse din lemn de fag albe s..
Traverse din lemn de fag albe si impregnate...

[Detalii]
Traverse-din-lemn-de-fag-albe-si-impregnate.
Carbune pentru gratar
Carbune pentru gratar producem carbune pentru gratar din lemn tare in saci de 2,5 kg. ..

[Detalii]
Carbune-pentru-gratar
Lambriu molid
Executam lambriu din molid, clasa a, fara nod, la 3000, respectiv 4000 mm lungime, cu sectiunea 86 x 20 mm...

[Detalii]
Lambriu-molid
Parchet din lemn masiv stejar s..
Executam parchet din lemn masiv din molid sau stejar. se poate executa si dublu stratificat din substrat de molid si pa..

[Detalii]
Parchet-din-lemn-masiv-stejar-sau-molid
Brichete si pelete din rumegus
Brichete si pelete din rumegus, 80% molid, 20% stejar ..

[Detalii]
Brichete-si-pelete-din-rumegus
Blind imbinat
Oferim blind cu grosime de la 1mm pana la 2.5 mm grosime imbinat ! calitate si pret fara concurenta! dimensiuni si imbin..

[Detalii]
Blind-imbinat
Descoperiti cele mai noi stiri din domeniu doar pe AfaceriLemn.ro
Pentru a deveni membru va rugam sa va inregistrati.
Articole & Stiri Articole & Stiri
Casele de lemn - mult mai santoase pentru organismul uman
Casele de lemn - mult mai santoase pentru organismul uman

Consumul energetic intr-o casa ecologica din lemn este mult mai redus. In strainatate aceste case au devenit ceva obisnuit, pe cand la noi sunt inca la inceput. Medicii considera casele de lemn mult mai santoase pentru organismul uman, in special dormitoarele, pentru ca permite o buna relaxare a organismului in timpul somnului. Aceste tipuri de locuinte trebuie sa aiba o anumita orientare catre soare, sa aiba o fundatie nu foarte adanca in sol iar ferestrele ar trenui sa fie cat mai mari pentru a permite patrundea luminii naturale. O locuinta ecologica inseamna sa traiesti intr-o casa unde ai tot confortul pe care il gasesti intr-o locuinta normala iar consumul de energie sa fie cat mai redus. In Romania predomina casele ecologice contruite din lemn masiv, acestea sunt mai usor de construit si sunt mai rezistente in cazul cutremurelor.
Data articolului : 28 august 2015

Padurea amazoniana absoarbe din ce in ce mai putin dioxid de carbon
Padurea amazoniana absoarbe din ce in ce mai putin dioxid de carbon

Padurea amazoniana e bolnava si asta este una dintre cele mai ingrijoratoare informatii furnizate de comunitatea stiintifica in ultimii ani, scrie Le Monde. Concluziile unei cercetari uriase desfasurate vreme de trei decenii releva pe frontul climatic o situatie mult mai sumbra decat se estimase anterior: padurea amazoniana - cel mai important motor de producere a oxigenului la nivel planetar - absoarbe din ce in ce mai putin dioxid de carbon iar durata de viata a copacilor din zona s-a scurtat considerabil. Daca la nivelul anilor 90, Amazonia retragea anual din atmosfera aproximativ doua miliarde de tone de CO2, pe parcursul anilor 2000, nivelul retras a scazut cu o treime ca sa ajunga in prezent la mai putin de jumatate, adica undeva in jurul cifrei de un miliard de tone.
Data articolului : 28 august 2015

Lemnul prinde viata in mainile unui sculptor italian
Lemnul prinde viata in mainile unui sculptor italian

Bruno Walpoth este un artist italian care creeaza sculpturi hiperrealiste din lemn, reusind sa surprinda prin expresivitatea lucrarilor sale. Sculptorul italian Bruno Walpoth a declarat pentru publicatia Huffington Post ca acest talent ii curge cumva prin vene: "In zona noastra exista o traditie veche de 400 de ani pentru sculptura in lemn. Bunicul si unchiul meu au fost si ei sculptori. Am crescut in acest mediu", a precizat artistul. Walpoth termina o sculptura in marime naturala in aproximativ doua luni. Barbatul a precizat ca ii este destul de greu sa lucreze cu lemnul si ca a face lemnul sa aiba textura pielii este o munca foarte delicata.
Data articolului : 22 august 2015

500 000 instalatii de incalzit pe baza de peleti in Franta
500 000 instalatii de incalzit pe baza de peleti in Franta

Cresterea anuala medie din ultimii 10 ani pentru sobele pe baza de combustibil ecologic a fost de 42%. In pararel cu dezvoltarea aparatelor de incalzire, productia de peleti a cunoscut si ea o crestere notabila, cu un procent de crestere annual in medie de 45% in ultimii 10 ani. Astfel, productia s-a ridicat la un nivel de 1 milion de tone anul trecut pentru un consum de 900.000 tone. Acest avant se explica prin calitatile acestei solutii de incalzire. In primul rand, este vorba despre un mijloc economic deoarece peletii, ambalati in sac sau vrac raman mai ieftini decat majoritatea celorlalti combustibili. In plus, peletii reprezinta o solutie ecologica pentru ca sunt fabricati din deseuri care provin din fabricile de cherestea, niciun copac nefiind taiat.
Data articolului : 22 august 2015

Cererea pentru panourile de fag laminat continua sa scada
Cererea pentru panourile de fag laminat continua sa scada

Scaderea cererilor deja vazuta de numeroasi producatorii de panouri laminate de fag in anul 2013 a continuat pana la jumatatea lunii mai 2014. Atat industria mobilei, producatorii de scari precum si comertul si magazinele DIY au avut cereri mai mici de la an la an. In cazul producatorilor de mobila si al dealerilor, acestora le este atribuita tendinta continua de a folosi mai mult stejar. In plus, cererile din industria mobilei pentru panourile de fag laminat au aratat un declin semnificativ. Nivelul relativ scazut al cererilor pentru panourile de fag laminat de la producatorii de scari se explica nu numai prin tendinta stejarului, dar si prin tendinta generala de scadere a autorizatiilor de constructii din Germania, care desi au crescut brusc pentru cladirile rezidentiale in anul 2013, acum...
Data articolului : 22 august 2015

Mobilier fabricat din deseuri de lemn
Mobilier fabricat din deseuri de lemn

Reciclarea deseurilor din lemn este o idee care ii apartine unei firme din Noua Caledonie. Din 2011, Camera de Comert si Industrie estimeaza ca mai mult de 10.000 de deseuri din lemn sunt produse in fiecare an pe teritoriul caledonian. Aceasta bogatie a ramas pana astazi neexploatata, insa un producator de paleti din lemn a avut ideea de a reutiliza aceste deseuri pentru a fabrica mobilier: birouri, mese, banci etc. Pe langa faptul ca respecta mediul, avand un avantaj ecologic, se mai adauga si dimensiunea umana si sociala.
Data articolului : 21 august 2015